.

HONCK

Create your own home

Honck is een venster op de wereld. Honck inspireert, stimuleert, geeft energie en toont de mooie dingen in het leven.

Through Honck, I see Me

Create your own home

Wijen Relaxen Wonen Slapen neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Ben je op zoek naar een interieur dat perfect aansluit bij jouw identiteit? Kom dan langs, want bij Wijen Relaxen Wonen Slapen in Nederweert hebben we oprechte interesse in jouw interieurwensen. Wij hebben de kennis en kunde in huis en willen graag betrokken worden bij jouw plannen.  

Life is beautiful.

Expressie geven aan je leven. Je staat op een bepaalde manier in het leven. Eigenzinnig en energiek en dit wil je ook terugzien in je interieur. De meubels uit de Honck collectie bij Wijen Relaxen Wonen Slapen zullen je zeker inspireren. Ze vertegenwoordigen de mooie dingen in het leven.

Don’t forget to be playful.

De twee collecties binnen Honck; Loft en Basement, geven een stijlrichting aan. Maar voel je vooral vrij om de meubels te mixen, want zo  combineer je je eigen stijl bij elkaar. Bovendien helpen wij bij Wijen Relaxen Wonen Slapen in Nederweert  je graag hierbij.

Honck is always amazing and surprizing in de regio Weert, Someren en Heythuysen.

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van de Honck collecties. Of je nu kiest voor een bank, stoel of eettafel uit Loft of Basement, je zult verbaast zijn. Want de kwaliteit straalt ervan af, in materiaal, vormgeving en functionaliteit. En op kwaliteit raak je niet snel uitgekeken.

 

lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook

Vanaf 28 april is onze showroom weer geopend, lees hier alles over onze maatregelen.