.

Treasure relaxfauteuils: duurzaam Nederlands design met stoelverwarming | oktober woonmaand actie

Blog

Warmte en comfort in één: Ontdek de Treasure relaxfauteuils

Terwijl de eerste herfstbladeren al beginnen te vallen en de dagen korter worden, is het essentieel dat we het binnen aangenaam en warm maken. En wat is een betere manier om dat te doen dan met een gloednieuwe Treasure relaxfauteuil? We stellen deze serie graag aan je voor.

Treasure.jpg

Breng de warmte in huis

De Treasure-serie is niet zomaar een verzameling stoelen. Elk model vertegenwoordigt Nederlands vakmanschap, een combinatie van duurzaamheid, kwaliteit en maatwerk. Met slimme opties en comfortverhogende functies, waaronder een revolutionair massage mechanisme, ben je verzekerd van ultiem relaxen.

En als we het over warmte hebben, is er een model dat het allemaal naar een hoger niveau tilt: een relaxfauteuil met ingebouwde stoelverwarming. Perfect voor die kille herfst- en winterdagen waarop je gewoon wilt wegkruipen en ontspannen.

Treasure5.png

 

 

 

 

 

 

 

Nederlands vakmanschap

Met een scala aan keuzes, van diverse rughoogtes tot verschillende maten, zijn de Treasure relaxstoelen ontworpen om aan ieders wensen te voldoen. Een aantal van deze voordelen hebben we voor je op een rijtje gezet:

●      Onderscheidend is de doordachte benadering voor langere mensen: Met een uniek aangeboden extra hoge rug en een verlengde voetensteun, krijgt elk lang persoon de best mogelijke relaxervaring.

●      Daarnaast past de stoel zich volledig aan jouw lichaam aan en biedt technologische gemakken zoals een sta-op functie of draadloze Bluetooth-bediening.

●      Personaliseer het nog verder met een keuze uit 17 voetsoorten en een uitgebreide selectie van stof- en leeruitvoeringen.

De Treasure is niet zomaar een stoel, het is een belichaming van luxe en comfort. Ervaar het zelf en kom proefzitten in de showroom in Nederweert.

Oktober Woonmaand actie: dubbel verwendTreasure6.jpg 

Om dit najaar extra speciaal te maken, hebben we een exclusieve aanbieding. Gedurende de hele maand oktober krijg je bij aankoop van een Treasure Relaxstoel een gratis warmtedeken The.Plaid van Nikkie.Amsterdam t.w.v. €150. Grijp deze kans en geniet de hele maand oktober 2023 van deze speciale aanbieding.

Ga knus het najaar in en combineer het comfort van je nieuwe stoel met de zachte warmte van een kwalitatieve deken.

 Combineer comfort met nóg meer comfort!

Dit is de perfecte gelegenheid om je woonkamer te verrijken met een prachtige, functionele en luxueuze aanvulling. En met de toegevoegde waarde van de warmtedeken, kun je je de knusse avonden voor de open haard of voor de tv nu al voorstellen.

Deze stoel wordt geheel aan je lichaam aangepast. Kom langs bij Wijen Relaxen Wonen Slapen en kom proefzitten. We helpen je graag met alle te maken keuzes binnen de Treasure-serie.​​​​​